PLADS TIL UDEAKTIVITETER I BRØNDBY NORD

I Brøndby Nord er der skabt nye faciliteter til børne- og klublivet i tilknytning til et nyt beboerhus og nyindrettede udearealer

Projektet i Brøndby Nord har fokus på at omdanne udearealerne, så de i højere grad tiltrækker unge og børn i boligafdelingen.

Idéen er, at det skal være muligt at låne idræts- og legeredskaber, som opbevares i en multipavillon. Den skal skabe et omdrejningspunkt for et aktivt ude- og legeliv, der kan støtte op omkring boligafdelingens mange aktivitetstilbud for børn og unge.

Pavillonen er opført i umiddelbar tilknytning til det nye beboerhus - Fælleshuset Nordlyset, som er opført samtidig med etablering af nye udefaciliteter.

Den lette konstruktion af galvaniseret stål er beklædt med ubehandlet cedertræ og et lamineret glastag, der sikrer et godt dagslys inde i pavillonen. Den er ca. 32 m2 stor og opdelt med åbne og lukkede depoter samt et overdækket areal med en fast bænk.

Multipavillonen rummer alle de materialer, beboerne i området skal bruge til udendørsaktiviteter ved Fælleshuset Nordlyset:

  1. cykelværksted med værktøj og reservedele
  2. cykel og gocarts til brug på cykelbanen
  3. rulleskøjter og sikkerhedsudstyr til løb på asfalten ved huset
  4. spiludstyr til basket, hockey, volleyball, fodbold og petanque
  5. transportabel minigolfbane.

Pavillonen anvendes også til opbevaring af festtelte, grill og båludstyr til den udendørs bålplads.

Faciliteterne, udstyret i multipavillonen samt områdets baner til basketball, street soccer, petangue, volleyball og bålplads står til beboernes rådighed i Fælleshusets åbnings-tider og benyttes også af lokale klubber og foreninger med mere organiserede aktiviteter.

HENT PROJEKTPRÆSENTATION OG FAKTA OM PROJEKTET HER (pdf)  • print
  • Udfyld venligst felterne

  • Mail

Kontaktperson