LOOP'ET I VÆREBRO PARK

Med LOOP’ET er der skabt et nyt samlingspunkt for områdets beboere med en udfordrende og sjov stiforbindelse.

LOOP'ET I VÆREBRO PARK

Loop'et står på pæle og slynger sig med gangbroer og en rutsjebane gennem området mellem boligafdeligen Værebro Park, Bagsværd Svømmehal og Skovbrynet skole, som en del af det lokale stisystem.

Loop'et fungerer som ét stort udemøbel af vejrbestandigt stål, der skaber et mødested, hvor besøgende til svømmehal, skolebørn og beboere i alle aldersgrupper fra både Værebro Park og de omkringliggende parcelhuskvarterer kan mødes på kryds og tværs til samvær, ophold og bevægelse.

Loop'et har med sin placering ændret et lidt trist og tilvokset grønt område til et aktivt og kreativt sted, hvor man kan få nye sjove og udfordrende oplevelser, når man bevæger sig op på Loop'et og "tager runden fra top til bund".

Loop'et binder boligområder, svømmehal og skole sammen og skaber et fælles mødested med udfordringer og naturoplevelser. Fra udsigtsposten kan man få nyt perspektiv og udsyn til områdets lille sø, træerne og boligområderne.

Idéen er at aktivere og forskønne området for herigennem at skabe større tryghed for beboere og brugere af naturområdet og besøgende til svømmehal og skolen. Loop'et og stisystemet er belyst, så man også kan færdes trygt efter solnedgang og i den mørke årstid.

I forbindelse med etableringen af Loop'et blev søen oprenset, ligesom hele områdets beplantning blev udtyndet, så der er endnu bedre muligheder for naturaktiviteter for skolens elever og andre besøgende og brugere.

Projektet er udviklet i tæt samarbejde med beboere, lokale aktører og Gladsaxe Kommune.

HENT PROJEKTPRÆSENTATION OG FAKTA OM PROJEKTET HER (pdf)

Læs pressemeddelelsen med program for indvielsen her

  • print
  • Udfyld venligst felterne

  • Mail

Kontaktperson