Om kampagnen

TÆNK, UDFORSK og DELTAG – i fremtidens almene boligområder

Realdania-kampagnen DET GODE BOLIGLIV støtter projekter, der udvikler og fornyer de almene boligområders fælles faciliteter og viser nye veje til et godt boligliv.

DET GODE BOLIGLIV bygger videre på de almene boligorganisationers stærke tradition for fællesskab og gode fællesområder. Over de næste fem år vil kampagnen støtte nyskabende projekter med i alt 100 mio. kr.

DET GODE BOLIGLIV støtter projekter, der fokuserer på at skabe nye typer fælles faciliteter, nye former for forbindelser til naboområder og nye måder at bruge mindre lokalcentre.

Beboere, ildsjæle, beboergrupper og boligafdelinger har allerede sat deres fingeraftryk på fremtidens almene boligområder, ved at søge støtte fra kampagnen og skabe liv og fællesskab i landets almene boligafdelinger. 

Det er desværreikke længere muligt at søge støtte fra kampagnen. 

Bogen "Det Gode Boligliv" af Hans Engell og Kristine Kiilerich

Den 15. december 2015 udkom bogen "Det gode boligliv" skrevet af Hans Engell og illustreret af Kristine Kiilerich. Bogen tegner i ord og fotos et aktuelt portræt af livet i en række almene boligområder, ligesom en række nøglepersoner i interviews sætter fokus på værdierne og udfordringerne for de almene boliger i Danmark.

I bogen beskrives fem af de i alt 71 støttede projekter - i Nørresundby, Aarhus, Esbjerg, Herlev og København.

Her kan du læse mere, få kontaktinfo til folkene bag bogen og hente pressebilleder 

 

  • print
  • Udfyld venligst felterne

  • Mail

Kontaktperson

Download