Indvielse af Gamezone Bjergmarken, Holbæk lørdag d. 20. august

Boligområdet Bjergmarken i Holbæk har fået en spritny Gamezone multibane med ny asfalt, nye basket-baner, to nye fodboldmål samt nye sidde- og aktivitetsgrupper. Den 20. august åbnes dørene til indvielse af projektet.

Den nye Gamezone er ikke længere kun en basketbane men giver nu muligheder for flere sportsgrene og aktiviteter som basket, fodbold, parkour samt tricks på løbehjul og skateboards.

På græsset op til området er der også blevet plads til fire nye borde-bænkesæt og tre større grille. Ændringer som skal motivere beboerne til i stigende grad at bruge området, også til hyggelige aktiviteter, som ikke nødvendigvis involverer fysisk udfoldelse.

"Den nye Gamezone bliver en kæmpe gevinst for Bjergmarken og dens beboere. Gamezone Bjergmarken giver nye og spændende muligheder for både små og store gadeidrætsaktiviteter. Nye bordebænkesæt og nye grille ved området indbyder til hygge og øget fællesskab mellem beboerne," fortæller Jakob Murning, der er udviklingsmedarbejder i Boligselskabet Sjælland..

Gamezone Bjergmarken er finansieret af Realdanias kampagne, DET GODE BOLIGLIV. De tre boligafdelinger i Bjergmarken har sammen ansøgt og modtaget kr. 500.000 til realiseringen af den nu færdige Gamezone Bjergmarken.

Boligområdet består af tre boligafdelinger i henholdsvis Boligselskabet Sjælland, Byggeforeningen af 1933 og Byggeforeningen Centrum med samlet 326 lejemål.

De 3 boligafdelinger inviterer nu til åbniing af Gamezone lørdag den 20. august 2016:

"Vi glæder os til at se GAMEZONE Bjergmarken i brug og inviterer alle børn og voksne til en festlig åbning. Vinderen af logo-konkurrencen afsløres. Der serveres lidt spiseligt, samt en forfriskning til alle børn og voksne." 

Tid: Den 20. august kl. 13.00

Sted: Bjergmarken 2, 4300 Holbæk

Hent invitation til indvielse her (PDF)


For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Udviklingsmedarbejder Jakob Murning, E-mail: udvikling@bosj.dk

Hent pressemeddelelsen her (PDF)

  • print
  • Udfyld venligst felterne

  • Mail

Kontaktperson