Støttede projekter på Facebook

DET GODE BOLIGLIV på Facebook har sit eget univers for inspiration, videndeling og networking, baseret på projektdeltagere og beboere i de Realdania-støttede projekter.

Hvad kan facebook-siden?

DET GODE BOLIGLIVs facebookunivers giver folkene bag de støttede projekter mulighed for at blive inspireret af hinandens projekter dele viden og erfaringer. Samtidig har folk udefra mulighed for at følge med i de mange aktiviteter, idéer og processer under projektforløbene.

DET GODE BOLIGLIVs facebook-side kan man under "find et projekt", klikke på landkortet, hvor alle projekterne fremkommer, eller søge på 'kategori' eller 'region'.

Projekterne har deres eget liv i facebook-universet

Under det enkelte projekt finder man billeder og informationer om projektet. Her er rig mulighed for interaktion, idet man kan kommentere og stille spørgsmål til projektet og nyhederne. Ved at trykke 'synes godt om', bliver man opdateret med de seneste nyheder fra projektet.

"Timeline"

På forsiden, populært kaldet "timeline" eller "væggen", kan de seneste projektopdateringer følges. Ved at 'synes godt om' hovedsiden bliver man samtidig opdateret på seneste nyt fra kampagnen.

Gå selv på opdagelse i DET GODE BOLIGLIVs facebookunivers ved at følge linket her!

  • print
  • Udfyld venligst felterne

  • Mail