Fotoudstilling og urban gardening på Almene Boligdage 2014

Mød DET GODE BOLIGLIV i Bella Center den 5. og 6. september, hvor du kan plante i en ægte fortovshave og se den flotte fotoudstilling af Kristine Kiilerich, med et udvalg af de gennemførte projekter.

Realdania og kampagnesekretariatet for DET GODE BOLIGLIV inviterer inden for på Almene Boligdage 2014, hvor kampagnen stiller op med en flot fotoudstilling af fotograf Kristine Kiilerich, som har været ude og dokumentere et udvalg af de spændende og inspirerende boliglivsprojekter, som nu er gennemført og taget i brug af beboerne, rundt omkring i landets almene boligafdelinger.  

Midt i udstillingen vokser en fortovshave, hvor forbipasserende bliver inviteret med til at plante under kyndig, professionel vejledning af urban gardening-guruen TagTomat. Her bliver der sat fokus på fællesskabet omkring urban gardening, som er en voksende trend i bylivet og ikke mindst, i de almene boligområder. Besøgende får desuden en lille gave med hjem!

Kom og få inspiration til hvordan du selv kan plante derhjemme og få et indblik i nogle af de mange forskellige projekter, der kommer helt tæt på de almene beboeres hverdag.

Alle projekterne på udstillingen har modtaget støtte fra Realdanias kampagne, DET GODE BOLIGLIV.

Se alle de støttede peojekter her 

Følg DET GODE BOLIGLIV på facebook 

Om Almene Boligdage 2014

Almene Boligdage er en 2-i-1-løsning. Det er en stor konference for ansatte og engagerede i Danmarks almene boligorganisationer, som afholdes hver tredje år. Her mødes mere end 1000 frivillige og professionelle til to dage fyldt med inspiration og udveksling af erfaringer.

Udstillingen på Almene Boligdage 2014 hedder 'How to House! - Arkitektur, velfærd og innovation'. Det er en mangfoldig udstilling, der henvender sig til alle, der interesserer sig for arkitektur, samfund og kultur. 

Læs mere om Almene Boligdage 2014 på BL's hjemmeside

  • print
  • Udfyld venligst felterne

  • Mail

Kontaktperson